Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kandúr cicáim

Himalája kandúrjaim a kék színjegyes Bendegúz és a vörös jegyű Ármin.

Bendegúz született:2006 04 19.-én -kedvenc cica-           Ármin/becenév Béci/ született:2008  04 30 

Kedves és szeretetre méltó cicák,Bendi mindenkinek hízeleg azonnal befogadja az idegent is ha szépen szól hozzá, Ármin visszahúzódóbb nem köt rögtön barátságot.

Bendi és Ármin  kitűnő vérvonalakból származik/Charmant-colour,Himaland,Naplemente,Miau,Ráckevei, Bonaventura,Lauralas,Canuck's/

Mindkét cica kitűnő minősítéssel rendelkezik -hagyományos bírálat Panoráma és Macskamánia egyesület-valamint Tica amerikai rendszerű több/5-6/ ringes bírálat TOP 10- 10 hónapos kor felett- beválasztottak!

Legfiatalabb cicánk  Borisz Hertelendy's cpc- tabby perzsa .Mindkét szülője által Himalája génhordozó valamint exó papától született.

Borisz kitűnő családfával rendelkezik:Miau -Bárfrusi-excelsior-Dark Nugget-Blue Heaven-Pompom-Abracadabra-Whisky-Karabel's-Shalimar-.Bellamia-.született 2012 április 01.

Első kiállítási /1 napos/szereplésén 2012 nov 17-én/amit sajnos elég nehezen viselt-lehet a hosszú utazás miatta is/ Macskamánia Egyesület -kölyök osztály- hagyományos bírálat- KITŰNŐ- minősítést kapott..nagyon félt itt még az első bírálaton..ez meg is látszott rajta...majd lassan a nap folyamán nyugodtabb lett valamivel.

TICA-amerikai rendszerű bírálaton szereplése, még ezen a napon.. 5 ringben -5 Biró közül 3-om Bíról által 3x lett a legszebb cica/korosztályában/  és 2x3.. valamint az All Breed/minden más egyéb fajta cicával együtt bírálva/kittens fináléba -8. legszebb TOP -10-be került/Macskamánia egyesület Masterkatalog...letölthető ..10.-es számmal volt induló ..több érdekes olvasható itt-az összes nevezett cicáról- mennyire szubjektív melyik cicát milyennek látják a nemzetközi Bírók,nincs két azonos vélemény-bírálat a rangsor tekintetében-korcsoportok fináléjában sem.. sőt nagy az eltérés a hagyományos 1 Bíró és a TICA többi /4-6/ Biró általi megítélésében  cicáknak egy és ugynazon napon!Érdekes mennyire más és más rangsort állítanak fel egyenként  is a Bírók.

 PKD  /örökletes vesebetegségtől/    mentes cicák  !